Monday, December 5, 2011

Apa yang saya buat?

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 4:56 AM
Assalamualaikum..  

Gorgeous buat apa pada pukul 3.37 pagi ni tak tido lagi?Serius lame giler rasa bila lama tak update.Nak wat cam mana sekarang ni banyak sangat kekangan bila nak online secara bermaharajalela.Walau pun I ni tak kerja, tapi gaya macam orang kerja tu da ada la.Keluar pagi balik malam.Berebut-rebut dengan orang kerja nak join sama dalam jammed.  


Orang lain keluar pagi balik malam sebab buat duit kan tapi I pergi membuang duit.Da la duit tu duit abah, muka selamba jek kan tapi dalam hati macam rasa tak patut tapi abah tak kisah kan?Hihi!Owh rasa macam jaat giler eh macam ni!Tak perlu la bagi tahu secara spesifik macam mana aku habiskan duit tu sebab apa yang aku buat sama jek dengan korang.Hihi!


ni hari raya aidiladha dekat alamanda.bagus ak makan wafer di hari raya?haha!

Jangan cakap I jakun sebab ni first time makan Tutti Frutti.Kesian tak dia ni?
KLCC lepas jumpa Tia dan Ida dan misi penting
chicken bi  bim bap


Okay itu lah sahaja.Tak sabar nak jumpa Jeton esok!

yours truly,
dyawithluv

2 comments:

KizZ on December 5, 2011 at 8:05 AM said...

Weee bestnya makan tutty fruity!!!

Hidayah Deiya Aledruce on December 7, 2011 at 2:11 AM said...

hihi..rasa nak lagi!

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez