Tuesday, November 8, 2011

Yekk..pink?!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 2:31 AM
Assalamualaikum!

Korang pernah dengar orang cakap macam ni?Memang tak baik cakap macam tu.Tak suka tak apa la tapi jangan cakap macam jijik hoccay!Lastik kang baru tau!Oh just nak bagi tau yang I baru tengok Sekali Lagi.Comel pulak tengok Mia main lastik-lastik.Hihi!

Dulu pernah la baca somewhere yang pink ni warna kesukaan Rasulullah SAW.Berani lagi nak cakap yekk?Orang kata kalau kita pergi mana-mana for the first time, pakai la warna pink sebab warna tu boleh mendatangkan kesukaan kepada orang yang tengok kita.Bukankah first impression itu penting?

I bukan emo tapi i suka pink.You jangan la ekpress sangat tak suka pink eh.Cakap je elok-elok.Tak marah pun kalau you suka grey  dog shit (segan nak cakap kot Bahasa Melayu.Omputih sopan sikit.Abaikan grammar boleh?).



Akhir kata, sayangi pink, dunia pun cute!
yours truly,
dyawithluv



0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez