Tuesday, November 8, 2011

Yekk..pink?!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 2:31 AM 0 comments
Assalamualaikum!

Korang pernah dengar orang cakap macam ni?Memang tak baik cakap macam tu.Tak suka tak apa la tapi jangan cakap macam jijik hoccay!Lastik kang baru tau!Oh just nak bagi tau yang I baru tengok Sekali Lagi.Comel pulak tengok Mia main lastik-lastik.Hihi!

Dulu pernah la baca somewhere yang pink ni warna kesukaan Rasulullah SAW.Berani lagi nak cakap yekk?Orang kata kalau kita pergi mana-mana for the first time, pakai la warna pink sebab warna tu boleh mendatangkan kesukaan kepada orang yang tengok kita.Bukankah first impression itu penting?

I bukan emo tapi i suka pink.You jangan la ekpress sangat tak suka pink eh.Cakap je elok-elok.Tak marah pun kalau you suka grey  dog shit (segan nak cakap kot Bahasa Melayu.Omputih sopan sikit.Abaikan grammar boleh?).



Akhir kata, sayangi pink, dunia pun cute!
yours truly,
dyawithluv



Wednesday, November 2, 2011

Rabu Tanpa Kata:Apakah ini?

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 11:35 PM 0 comments


Saya pergi klinik gigi dan saya jumpa doktor gigi.Sudah pasti dia bukan doktor cinta.


yours truly,
dyawithluv
 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez