Thursday, October 20, 2011

Girls' Generation - The Boys

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 7:22 PM
Selamat petang!Lama tak update blog.Rasa cam takde life.Hihi.Life masih lagi biasa2.Tiada yang luar biasa. Masih menjalani kehidupan sehari-hari macam biasa.Buat benda sama je ulang-ulang kali.Haha!Nampak sangat tiada kerja.

Anda peminat So Nyuh Shi Dae a.k.a SNSD a.k.a Girls' Generation?Mesti da tau kan dia orang da comeback dengan lagu baru, The Boys.Sangat lain dari lagu Oh!, Gee, dan Hoot.Sangat matured walau pun umur dia orang sebenarnya baru awal 20-an.Compare dengan lagu girls group lain yang masih lagi cam cute2 gitu kan.





Enjoys!



credit to SMTOWN for the video.


yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez