Wednesday, September 28, 2011

Yesterday by Kim Kyu Jong SS501

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 1:12 AM
Assalamualaikum..

Tengok tajuk je mesti da tau kan saya nak cakap pasal apa.Bak kata anak saudara saya, "Korea, korea,korea,korea, awak tu orang kampung!"Nak buat macam mana sayang, kat kampung sekarang da canggih.Ada Astro, boleh tengok KBS dan One HD.Pastu internet da bermaharajalela walau pun cam siput kat rumah tokki tu sayang.Terpaksa la minat.Hihi.

Saya memang peminat tegar SS501.Walau pun group ni ala hidup segan2je tapi as long as dia orang ada lagu baru tu kira macam ada lagi la.Orang yang paling saya tunggu comeback dia ada la dia ni:
Nama dia Kim Kyu Jong dan lagu baru dia tajuk Yesterday.

 

yours truly,
dyawithluv

p/s:credit for Asiandream2015 for the video.

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez