Sunday, September 18, 2011

My LLB Convocation

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 9:05 PM
Assalamualaikum..

Alhamdulillah akhirnya saya da pun bergraduat.I am now officially a graduate from Universiti Sultan Zainal Abidin with Bachelor of Laws (LLB) (Hons).Ya Allah tuhan je tahu betapa susahnya nak dapat segulung ijazah ni.

Ada gak la sedih sikit sebab my parents tak tengok pun masa terima ijazah tu. Abah kat KL, kat rumah my brother and my mom, cik, tak pernah berpeluang pun tengok saya konvo baik masa diploma dulu mahu pun degree sekarang.Tapi saya percaya mesti ibu saya gembira.Kak long dan my sister, Raudah, datang pun da cukup.Sanggup balik weekend dari UMP.Terharu weh!Haha!Thanks for all the wishes and semoga Allah memudahkan segalanya.

To my best buddies, sahabat dunia akhirat,Amar, Iwan, Ida, Tia dan Jeton, tahniah walau pun Allah je tahu betapa "rajinnya" kita dulu.Hihi!To all LLB second batch year 2007, congratulations and all the best for our future undertaking.Nanti kalau ada sape2 lagi nak kawin or dapat baby jangan lupe jemput dan roger2 ye!To Shahril yang sampai kat Kent Law School, good luck and all the best!Kelass kau maria!Tak sangka da sampai UK ko ye wat LLM.Tunggu aku kat sana eh.Nanti aku sampai.Hihi!

To all my lecturers, terima kasih tak terhingga.Harap dihalalkan setiap ilmu yang diberikan dan restukanlah perjalanan kami menempuh alam baru. Hanya Allah sahaja yang mampu membalas setiap jasa dan pengorbanan yang telah dicurahkan.May Allah bless all of us.



Permaisuri Agong Nur Zahirah bagi tapi tak nampak la pulak muka..Ish photographer ni sabo je la..

nerves jalan depan satu dewan..hihi


yours truly,
dyawithluv

3 comments:

nur on September 20, 2011 at 2:42 PM said...

aaa..cmtu ke gmbr kite..xnmpak muka permaisuri pon..hu..xmahal la gmbr cmni..hehe

aishey nafisa on September 20, 2011 at 5:12 PM said...

ha'a..gambar korang lg xnmpk muka permaisuri tu..gambar batch ktorg dlu nmpk gak,idong, pipi n mata dia..huhu..
cameraman mna ntah dorang amik..xde kualiti...

Hidayah Deiya Aledruce on September 28, 2011 at 12:34 AM said...

nur:haa cm tu la..xnampak langsung permaisuri nye..sedih tol..

aishey nafisa:xtau la kakaimi mane punye photographer diorg ni amik..ikut dang je..nk jgk nmpk muke permaisuri tu..wat kenang-kenangan..

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez