Monday, September 19, 2011

Konvo lagi!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 8:50 PM
Assalamualikum..salam sejahtera..

Semalam saya update pasal konvo pastu tempek gambar skema punya masa dalam dewan.Actually, untuk hari bersejarah ni, saya tak bawak camera pun.Lebih tepat lagi takde camera.Sedih tol tapi nasib baik my sister ada talipon yang cameranya agak cantik gambarnya.Mujur!Selebihnya cilok sana sini masuk gambar kamera orang lain.Hihi!

Sedih sebenarnya bila da habis belajar dan dah konvo.Rindu sangat2 dekat kawan2 masa belajar dulu.Yang ada sekarang kenangan je.Semoga ikatan yang terbina ini akan berkekalan selamanya.Persahabatan yang ikhlas kerana Allah akan sentiasa diberkati dan diredhai oleh-Nya. Tacim le pulekk..Nak wat cam ne memang type sentimental!

Sebelum kebosanan baca entry panjang tapi takde isi, korang tengok la suasana konvo di UNISZA ni eh.Mane la tau satu hari nanti korang or sedara mara korang belajar kat sana kan at least korang da penah tengok cam mana suasana konvo kat sana.















Begitu la..Till next update!

yours truly,
dyawithluv

p/s:full credits to Fathiah Raduwan, Along Wani and Aminah Poh Yuen Wuan for all the pics.Jgn marah tau korang!

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez