Monday, September 19, 2011

It's my 25th birthday!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 11:59 PM
Assalamualaikum!

Harap sihat2 aje ye..
Hari ni, 19 September 2011, tepat pukul 12 tengah hari, cukup2 umur saya 25 tahun. Alhamdulillah, dalam usia 25 tahun, saya ada semua yang saya mahu kecuali kerja.Hehe~~

Saya bersyukur saya masih masih bernafas dengan baik, sihat walafiat dan bersama orang2 yang saya sayang. Takde sambutan secara besar-besaran tapi ada double celebration. 17 September lepas saya konvo dan hari ini saya sambut birthday pulak.




Just Big Apple doughnuts for my birthday. No cakes sebab we're too busy of something so tak plan pun nak celebrate until my sister text me and ask "da makan kek blom?"..Hihi..My sister, big fan of Big Apple but she's not here so let's have BA when you come home for mid sem hols ok!

Till next update loves!

yours truly,
dyawithluv

1 comments:

Ted on October 15, 2011 at 8:26 AM said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez