Monday, July 4, 2011

It's 100!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 10:58 PM
Seratus!Matketawa kamu yang ke 100!Hihi.Mekasih sudi memfollow saya.Kawan2 sila la jalan2 ke blog Mat ketawa.Ada cerite pelik2 dan klako2 kat situ.Hehe.

Sebenarnye, tiap kali bilangan follower saya bertambah, saya akan jadi bersemangat lebih sikit nak update2 blog ni. Sebab saya rasa macam ada orang akan baca. Bile tengok bilangan follower tak bertambah, kadang2 nak tulis ape2 pun rasa cam segan2.Sebab asyik rasa diri sendiri je yang baca tulisan sendiri.Hihi!

Mekasih bagi saya semangat nak menulis dan  let's support each other ok!*wink**wink*

yours truly,
dyawithluv

2 comments:

WaiRai- on July 5, 2011 at 5:01 PM said...

pemes mung lening hak3

Hidayah Deiya Aledruce on July 7, 2011 at 11:14 AM said...

haha!pemes bnde gok..bkn cm mg..hihi..

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez