Thursday, April 7, 2011

Itu yang dipanggil annual dinner

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 10:19 PM
Sempena dengan kelajuan internet yang cam Dragon Ball kat rumah ni, rasa membuak2 nak update pasal annual dinner yang last as student ni. Sebagai final year student, of course la class kita orang adalah class yang diraikan sama dengan adik2 part 6 diploma. Serius cakap memang excited giler nak gi dinner.Memang tiap2 kali nak dinner pun macam tu.Sebab tu rasa cam pelik sangat dengan orang yang kata tak nak g dinner or macam tak semangat mana nak pergi.

Ni butir2 yang dirasakan penting pasal dinner tu.

Tarikh:1 April 2011
Tempat: Taman Taman Islam
Tema:Glamorous Evergreen

Start dari diploma dulu lagi, asal ada dinner je akan beria2 nak baju baru la kasut baru la tudung sedondon ngn baju la kasut tumit tinggi la! Untuk pengetahuan, dulu time diploma dinner boleh pakai baju kurung je.Kalau pakai baju lain nati korang nak kena bambu dengan senior or lecturer, silakan lah!Bila tengok balik gambar2 dinner dulu mesti rasa nak gelak sampai tak cukup napas.Gile innocent muke pakai baju kurung dengan tudung macam nak gi kelas hari2 bese jek. Bukanlah nak hina orang pakai baju kurung gi dinner, tapi rasa cam klako.Baju tu pulak bukanlah baju kurung yang vogue the vast eh.Baju bese je.Bukan macam sekarang ni baju kurung manik2 bagai berlapis2 segala.Rasa je nak upload gambo tu kat sini tapi berpikir banyak kali pulak jadinya.For sure jadi bahan la.
Untuk dinner yang menjadi orang diraikan ni, buat kat Taman Tamadun Islam.Ala kat tempat yang ada Masjid Kristal tu la.Tempat memang gempak la.Tapi penganjuran mengecewakan. Benda da jadi malas la nak ulas pepanjang.Yang penting aku pakai mahkota.Haha!

Seperti geng berlima  ni came out dengan idea yang dipelopori oleh Cik Tia yang nak pakai crown macam Queen Elizabeth.Aku pulak mesti la penyokong yang padu.Sebabnya dari kecik memang teringin nak merasa pakai crown ala2 princess.Sekali beli, aku rasa sume orang pun da jadi macam Dayang Sulu seperti kata Cik Ida dalam cite Laxmana Do Re Mi.Tak caye?Cube gi tengok cite tu skang secara laju2 pastu cari girl yang pakai crown pastu pakai skirt.Tu lah orangnya.

Kita tak yah ulas pepanjang pasal dinner kali ni.Yang penting gambo biar banyak dan puas ati dengan gambo.Muahahahaha! Check it out!


sekelas

geng 5

geng tapi kurang sorang sebab Amar amik gambo

tunjuk bunga kat tangan cket ala prom..

tu kakted yang tempah baju dinner die..kerlasstt ah kakted!

nina yang hujung tu
tunjuk cket crown..haha!

Amar yang pegang bunga tu

with Jeton (bukan nama sebenar)


with Kak Nurul

with Amar
with Ikhwan
dengan die yang separuh diambil

with sharil
edited by irwan

kamu!
Cam tu la dinner kami.Penuh dengan gelak ketawa dan senda gurau yang kita orang reka sendiri. Kalau tak cam tu, dan2 tu jugak la menamgis.Pape pun yang penting aku pakai crown.Muahahahaha!

yours truly,
dyawithluv

2 comments:

ovum dan sperma on April 21, 2011 at 5:26 AM said...

kelas kau maria...hahahahahah~

Hidayah Deiya Aledruce on May 8, 2011 at 12:58 AM said...

haha!lame ak xdengo org sebut..

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez