Wednesday, April 6, 2011

Hari ini diperhati!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 4:43 PM
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jam da pukul 4.34 petang, hari Rabu.Hari ni pendek kate setakat ni dan akan merebak ke malam nati, adalah letih!

MQA datang melawat untuk buat assessment dekat fakulti. Sume kena buat elok2 start dari dekan sampai ke budak2 sem 2. Dari pagi kita orang kena observed.Berdebo sangat tapi buat je macam biasa kita dalam kelas.Belajo dan belajo!Name pun lagi pelajo.

Malam nati ada class lagi dan mungkin kena observed jugak.Harap sume pun ok.Sekarang rasa tak sabar nak balik rumah.Esok kena lepas je dari kuarantin ni terus cabut r.Pukul 5 petang confirm tengah makan nasi mengadap tivi kat rumah!Nantikan!!

Minggu depan adalah minggu last kuliah.Pastu start study week.Maksudnye, dalam masa 2 minggu 10 hari lagi bergelar pelajar Unisza ni. Tetibe rasa tak sabar nak abis belajo.Dalam masa sama rasa sayang nak tinggal kengkawan yang da sama2 susah payah dalam masa 4 tahun ni. 
Sedih leh pulek..Sekarang kengkawan tengah kena interview dengan penalist MQA.Semoga sume orang ok je.Good luck dan Allah sentiasa bersama kita =)..

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez