Sunday, April 3, 2011

BBQ LLB 8 BATCH JULAI 2007

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 11:39 AM
Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Kehadapan kamu semua yang dirindui.Apa kabar kamu sume?Harap2 okay sume dan beada di bawah lindungan-Nya selalu.Saya disini sihat Alhamdulillah.Baru je abis dinner ari jumaat baru ni dan akan menghadapi test PP petang ni, test EPSC esok, training mooting ari selasa dan MQA visit on Wednesday and Thursday.Oh tetibe sebut MQA je terus tercakap omputih.Aigoo...

Dinner?Ibarat lagu pelamin angan ku musnah yang penyanyi name Azie tu.Sabo je la!Tapi akan diupdet tentang itu bila tiba saatnya nati.Sekarang nak cite sal BBQ class LLB 8 batch 2007 dulu. Sepanjang 4 tahun kita orang bersama belajar macam nak pecah kepala dan mujur masih waras, ni adalah kali kedua BBQ kita orang buat.Yang first masa kita orang sem 6 dulu.

Seterusnya biarlah gambar berbicara.Chewwah!


Begitu lah seadanya kami LLB 8..Sama2 kita doakan kejayaan FUHA untuk MQA ni.Semoga Allah memudahkan segala.

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez