Wednesday, January 26, 2011

Kenapa kamu begitu?

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 1:09 AM
Susahnya nak update!Jealous tol dengan orang yang selalu boleh update2 ni.Nak cerita-cerita gak.Nak pos-pos gambar gak!Tapi ya ampun Allah je tau betapa nak tembus ke sini memakan masa dan mendidih tahap kesabaran.Kenapa kamu begitu?Sampai hati!

Mahu tulis panjang-panjang namun situasi cemburu dengan kita. Asal nak autosave je unable to connect. Serius saya memerlukan internet berkelajuan seperti cahaya!Ok menipu la tu nak provide sampai macam tu sekali.Memang tak dapat la.

Tak sabar rasa nak travel malam esok.Mesti sejuk kan dalam bus musim-musim macam ni.Nak sweater hitam berhud saya tapi adik saya boleh tak jumpa pulak mana saya letak sweater tu.Gayanya terpaksa la pakai sweater nipis dengan hud yang tak berapa mampu nak tutup kepala tu..*sigh*

Case review Evidence and procedure in shariah court da siap =)
Saya boleh sambung tengok Boys Over Flowers (ke Boys Before Flowers?Tak sure sampai sekarang)..Hehe..Ji Hoo sunbae..Kikiki!

Malam ni mimpi indah-indah ye!

yours truly,
dyawithluv


0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez