Thursday, December 2, 2010

Senyum sampai telinga

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 6:58 PM
Hai kamu..

Saya gembira ni. Exam da habis petang tadi. Jangan di tanya macam mana paper Probate tadi tapi quite okay la. Tak da la jawab dengan cemerlang sangat tapi boleh la. Akhirnya hari yang ditunggu-tunggu sejak 2 minggu lepas ni tiba juga. Satu perkataan saja iaitu 'lega'.Itu da cukup untuk menggambarkan perasaan saat ini.

Housemate ramai yang da balik. Even room mate saya pun da selamat naik bus universiti petang tadi pergi stesen bas kat bandar. Tak sempat jumpa pun sebab bas gerak pukul 5. Exam pulak abis pukul 5.45 So kirim khabar di dalam sms je la.

Ermm seronoknya finals da habis. Tak sabar nak balik rumah esok!

=)

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez