Thursday, December 23, 2010

Result da kuar.Alhamdulillah.

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 3:35 PM
Malas nak pikir tajuk yang extravaganza untuk entry kali ni dan memang takde pun entry-entry saya yang tajuknya extravaganza. Just nak cakap pasal result so just straight to the point. Malas nak pikir bunga-bunga bahasa. Uikss marah nampak?Haha!Mesti result tak gempak kan?Kalau tak mesti ayat penuh ayat-ayat cinta. Ni orang baca intro je pun orang da rasa nyampah terus blah.

Takde la..result exam kali ni so-so je. Sem lepas yang macam nak membunuh dengan niat tu lagi bagus!Tak perlu nak ulas panjang lebar, pendek kata bersyukur la sebab lulus sume.Alhamdulillah =)..

Boleh tak nak cakap yang saya annoyed dengan result untuk few subjects?What the fish?!(ha ikan ape ko nak?jerung?pari yang bunuh Erwin crocodile hunter ke ikan buntal?tak nak sume tu!dunia sume!) Apasal ko pulak yang nak annoyed?Cam tak relevan!Memang tak relevan tapi nak annoyed jugak sebab rasa macam annoying..Haha!

Sekarang rasa macam boring giler blaja law. Nape amik law dulu?Sebab cita-cita nak jadi lawyer. Cecece..Budak skolah rendah.What do you expect?Nak nampak gah aje biar pun sebenarnya tak pun. Bila da nak masuk tahun ke 7 blaja law rasa cam boring giler.Serius cakap!Cepat!Nak keje pulak.Tapi nak keje ape?Style terumbang-ambing bila nak chambering pun tak boleh sebab LPQB pun tak lepas lagi.*sigh*

Gred yang paling bagus dalam result kali ni ada la jurisprudence. Subjek yang rasa cam ntah apa-apa. Belajar pasal perselisihan pendapat antara western scholars. Macam tak percaya pun ada. Tapi at least tak la malu nanti nak jumpa Sir Bad. Hehe..Anyway million of thanx sir..Untuk Sir Naziree pun sama gak. Walau pun Sir selalu macam buat lawak yang saya tak berapa nak faham, tapi Sir beragak nak bagi markah.Bukan macam ada orang tu.Merong!:p

Nak cite ape ye tadi?Oh sebenarnya pasal lepas jawab juris hari tu rasa macam nak kawin.Ehhe..Bukan sebab boleh jawab tapi rasa tak boleh jawab. Lepas jawab CP pulak rasa macam nak jadi suri rumah tangga je.Jaga makan pakai suami dan anak-anak. Tak payah nak pikir-pikir nak baca buku mana or nak buat nota apa. Bila dipikir-pikir balik, tu sebenarnya salah satu cara nak release tension!Erkk..Tapi dalam masa yang sama tu macam nak menghumban diri ke lembah kebahagiaan berkeluarga.Untuk juris, memang tak sesuai terapi tu sebab result ok..Hihi..Kalau Cp memang sesuai sangat. Tak nak dah jumpa Sir Amin lepas ni kat luar.Malu!!!!!

Akhir kata sambut la salam mesra dari saya. Nak sambung tengok cerita pulak. Live your life to the fullest!

yours truly,
dyawithluv

4 comments:

ibuintan on December 23, 2010 at 7:25 PM said...

alhamdulillah... tahniah..yang penting lulus kan..

tq sudi singgah n folow blog ibu

Hidayah Deiya Aledruce on December 23, 2010 at 7:46 PM said...

mekasih ibu..thanx jugak sbb follow dya =)

THE OTHER SIDE OF ME~ on December 24, 2010 at 5:50 PM said...

kak dieya, tahniah tuk result.. btw, aku pon rs cam nak jd surirumah tangga je nnt. surirumah berijazah.. wahaha

Hidayah Deiya Aledruce on December 26, 2010 at 1:01 PM said...

mg pn sm ziera..tahniah dpt DL..hihi..bijok gk surirumah berijazah owk..

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez