Sunday, December 26, 2010

Kamu letak tajuk

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 1:03 PM
Selamat tengahari everybody..Certainly someone how's your christmas?Ok macam la orang tu nak jawab kat sini kan?It's ok macam-macam mana pun forsure la die gembira je kan macam kita juga la excited semacam bila time raya.
Few days ni agak bizi tapi lebih tepat lagi buat-buat bizi sebab budak-budak bising balik!Owh best giler budak-budak ni ada.Walau pun diorang ni asal nampak muka aku je nak kutuk..Muka tak comel la, aku ni boring la, aku ni tak best la tapi walau pun cam tu achik tetap sayang korang tau!Dan achik tau korang pun sayang achik kan..Hihi!Bertuah korang dapat mak sedara macam achik ni tau.Tetiber!
Semalam pergi kenduri my cousin. The one yang kahwin baru ni. dan semalam rombongan family kita orang hantar dia kat umah husband dia pulak. Best la lama tak attend family function cam ni since my mom passed away 3 years ago. Bila tengok mak-mak sedara dengan pak sedara sangat mengingatkan kepada my mom. They resemble her a lot. Nama lagi adik beradik kan.
I'm not feeling well right now.Bekok keng. Hehe. "bekok keng" tu bahasa Terengganu. Bekok tu sebenonye bengkak dan keng adalah rahang. So bahagian rahang mengalamai sedikit kebengkakan. Sekarang tengah letak ubat. So say goodbye dulu la ye..Bye =)
yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez