Monday, December 27, 2010

Malaysia vs Indonesia

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 12:49 PM
Tengok tak bola Malaysia lawan Indonesia malam tadi?Best kan?Best sebab menang!Kalau kalah tak nak cerita la sebab da menang.Lama tak tengok team bola Malaysia main macam tu.Bese kalau tengok bola Malaysia mesti rasa macam lambatnya diorang tu main.Cam boring.Tapi semalam rasa cam ok la walau pun ada part-part yang rasanya diorang boleh buat better.After all we win!Hehe..

Entah kenapa kalau sebut Indo je macam ada grudge semacam. Padahal boleh dikatakan dekat sume rumah kat Malaysia sekarang ni mesti ada sorang orang Indo.Bibik tu.Anyway ada tak bibik sape-sape yang mogok tak nak kerja hari ni?Memang kuat semangat kenegaraan bibik tu.Hehe..

Actually sakit hati gak tengok match semalam. Sebuk dengan laser stupid tu. Siap pause lak tu match sebab laser pancar kat mata goalkeeper Indo. Da tu pause tu pulak time player Malaysia tengah nak buat free kick kan.Saje je nak matikan mood. Memang mati mood pun orang-orang yang tengah tengok kat rumah ni. Fortunately, players sume main dengan ok je pastu. Glad that all Malaysian players play wisely. Takde insiden yang cam boleh kita cakap whatthefish kan.

Match semalam gak boleh dijadikan kayu ukur untuk menunjukkan betapa ramainya umat manusia dari Indo kat Malaysia ni. Nak sama ramai aku tengok supporters Malaysia dengan Indo.

This 29hb match dekat sana lak kan. They must do something untuk make sure kemenangan diorang. Tambah lak diorang mesti menang sorak sebab negara diorang. Orang kita pulak takde la seramai diorang kat sini kan so team Malaysia kena la pandai-pandai bawak diri kat sana walau pun ada bekal 3 bijik telur emas tu.

Malaysian heroes, good luck and all the best!

yours truly,
dyawithluv


0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez