Tuesday, November 9, 2010

Tak jemu mata memandang

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 8:23 PM
Lokasi: dekat meja study dalam bilik rumah kepunyaan abah

Waktu: 8.24 malam

Tarikh: 9 November 2011

Mata memandang sayu kepada luggage yang di bawa pulang bersama minggu lepas. 2 helai kemeja dan tudung yang malas nak kira bilangannya membukit dalam beg kerana di dasar beg (untuk perhatian beg troli tu hanya yang bersaiz kecil.Saja nak lebih dramatik.Haha!) penuh dengan buku, akta dan nota. Keadaan buku-buku kemas tak terusik.

Hati berdebar sebab 22hb Nov ni da nak start exam tapi tak start study lagi! Kepala semacam serabut memikirkan nak baca apa dulu. Kesudahannya saya masih melekat di kerusi meja study mengadap cerita Shinee Hello Baby! Best giler cerita ni!Tau Shinee?Ala yang nyanyi lagu RingDingDong tu!!!!!Owh ampun terlebih seru pulak. Excited terlebih.Buku tak baca. Apa nak jadi??Owh terlebih tanda soal pulak..Hehe.





Sejak dari semalam duk marathon cerita ni atau lebih tepat lagi ala realiti tv gitu. Best.Comelkan lelaki-lelaki cute Shinee jaga budak kecik umur 3 tahun..*wink**wink*

Kadang-kadang wonder juga, kalau perempuan ala-ala cair tengok lelaki suka layan baby or budak kecik, adakah lelaki merasakan yang sama juga kalau tengok perempuan main-main dengan baby or budak kecik?Tak perlu perah otak saje-saje je tanya.


yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez