Monday, November 15, 2010

Masa berterbangan!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 12:00 AM
Beberapa hari tanpa update adalah membosankan bukan? Tak lama lagi dah nak start exam, study pulak macam tak study.Haha!Tu la study week 3 minggu tapi minggu yang last ni juga la jadi pilihan untuk buat nota dan pilih-pilih mana yang rasa nak jawab. Tapi realitinya adalah semua topik pun masuk exam!Ok relax..Tenang..Dunia belum berakhir.Selagi tak masuk dalam exam hall jangan pernah mengalah! Berjuang sampai masa tengah jawab.Rasa macam nak pergi berperang la pulak.Haha! Tapi memang pun kan?

Setakat hari ni ada la nota-nota yang dah siap tapi tu belum baca lagi tu. Sempat pulak tu aku berblog.Saje je nak release sikit. Tengah melawan perasaan untuk terus berhibur dengan shinee.Haha!Tak dapat dinafikan sekarang ni memang tengah gila dengan shinee pulak. Sabar je la tunggu exam habis. Tapi masa cepat berlalu kan?Nanti kejap aje da 2hb Disember 2010. Hari akhir exam!Serius memang tak sabar!

As i addicted to korean movie/drama and k-pop music now, tiap-tiap hari buka KBS World aje. Ingat i sorang je cam tu. Ada juga my friend yang cam tu juga.Oo i'm not alone!Haha! Apa scene yang paling cute dalam korean drama/ movie?For me, scene bila hero bagi hadiah teddy bear kat heroin.Hihi..Comelkan?Simple but there's sentimental value tau kat situ.



Still waiting for prince charming to give me seekor beruang kecil yang boleh dipeluk-peluk tika gembira dan ditumbuk-tumbuk masa tengah geram.Haha!Kejam kot! Dear prince charming/jejaka idaman, saya tahu awak belum jumpa saya tapi kalau it happened awak baca ini suatu masa nanti jangan segan-segan bagi saya seekor beruang kecil.Jangan besar-besar sebab itu menyeramkan.Hehe!

Nak sambung ba-ca-bu-ku!

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez