Friday, October 29, 2010

cerita semalaman dan kisah paip

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 12:29 AM
pernah tak waktu korang hang out kat luar tetibe ada berlaku kejadian yang wat anda termalu-malu kucing?cuba hayati cite ni!

selepas menikmati hidangan yang lazat (lazat sebab da kul 7 lebih baru jupe nasi) nak gi basuh tangan..tak siap lagi basuh tangan tetibe datang orang lain nak basuh tangan gak..ok takpe sila tunggu sekejap..pas siap berniat nak simbah air sikit kat tombol (?) paip tu sebab nak bagi bersih..dengan tidak semena-mena tombol tu tercabut dan jatuh dalam sink!mangsa keadaan buat muka terkejut secara innocent (betul tak tipu) pastu pandang orang yang sedang menunggu tu..orang yang sedang menunggu tu plak tengah gelak2 sebab rasa kelako sambil berkata "it's ok..it's ok"..mangsa keadaan dengan innocentnya sekali lagi telah mengambil tombol itu lalu diletakkan di tempat asalnya..pastu buat2 gelak secara natural..orang yang sedang tunggu tu pun gelak2 juga..mangsa keadaan terus berlalu dari situ dengan perasaan yang macam ala2 "ala saya pemalu!"..

tetibe saya rasa kejadian tombol tercabut itu seperti comel..haha!maaf jangan rasa menyampah..hihi..

nak tau satu berita gembira?article research telah berjaya disiapkan..121 muka surat sume sekali..macam ala2 tesis plak rasanya..macam ni ke wat tesis?we are not required to make a thesis so tak tau cam ne..yang pasti dalam proses membuat tu telah tidak tido semalaman..pas subuh baru letak kepala atas bantal..class probate kul 8 gagal untuk dihadiri..padahal ari ni belajar faraidh kot!penting!msk final xm!

cakap psl xm, ari ni last day for classes..minggu depan da start study week for 3 weeks!yihaa!!banyak masa nak study![jgn tertipu..propa je tu..blik umah forsure bersenang lenang cam dunia aku yang punya..hahaha(gelak jahat)]..

di kesempatan ini saya mengucapkan tahniah kpd semua ahli kumpulan research Final year project saya, ajahsyedalyahya, izzati redzuan, fathiah raduwan, syahidah mohamad, irwan dan amar!susah senang kita bersama!sayang korang!hehe..utk semua bdk u kat malaysia, buat leklok final xm nati..gudluck!(even korang mmg tade luck, doa2 la moga2 Allah beri korang luck!)..

till next time k!

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez