Wednesday, October 27, 2010

saya sibuk!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 4:20 PM

lame tak updet..saya busy..banyak keja nak kena siapkan dalam masa satu minggu..semalam test probate..hari ni test jurisprudence..tu baru test..dua2 da settle..fuhh lega tahap dewa rasa!tapi jawab cam hape la..rasa rugi tak study awal (tipikal ok!asal takleh jawab mesti nyesal)..



assignment yang last da siap..siap print..siap kacip lagi tapi blum letak tape..kire settle!bleh submit dengan gembiranya esok..research profesional practice yang gi wat survey kat sabah tak siap lagi..esok kena submit tapi semua org tengah siapkan part masing2..so insyaallah esok bleh hantar dengan bangganya..haha!!

keja drafting pun tak siap lagi..sale and purchase file tu tak complete lagi..forms sume da isi..tapi few letters yang kena submit kat LHDN la vendor la purchaser la dan macam2 lagi la tak siap lg!tu submit minggu depan..thanx God!bleh la wat dengan tenang..tu pun kalau tak lupe diri dengan menonton ye..

one more thing..tak sabar nak balik umah!adik saya balik bercuti..lame tak jupe dia..banyak cite nak story n gossips of course tiap kali jupe!haha!!


0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez