Wednesday, September 8, 2010

suatu petang di A&W..

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 1:10 AM

hari ni saya berbuka puasa dengan fast food..rasanya sepanjang Ramadhan tahun ni baru kali ni bukak pose dengan fast food..huhu..sumenye sebab tadi gi beli barang2 utk raya?barang2??owh itu macam sgt tak sesuai..lebih tepat gi beli tudung..lame kot kat bazar jual tudung tu tapi end up dengan 2 tudung utk saya dan 1 tudung utk adik..i bet nati da balik umah mesti adik g beli sendiri tudung yang dia nak..but i hope she will likes pashmina that i already bought for her..anyway esok die balik..

entry kali ni bukan pasal tudung yang saya nak cite tapi pasal masa break fast kat A&W td..situated dekat dengan pantai batu buruk, restoran ini sangat strategik kedudukannya..ramai org bukak pose kat tepi pantai gak rupenye..family2..kapel2 pn ada gk..rasanye la..sebab muda2 je..takkan da kawin kot kan tp tak tau la kot da kawin..alhamdulillah..

berbalik kpd cite kite tu..masa tgh cari parking terpandang sorang laki yang mukenye cam sweet2 gitu..cam kenal..tapi kat mane plak jupe eh?cam taktik lame nak ngorat kan..haha!!oo fizo omar rupenye..haha!!in person die lebih ensem dan menarik compared dengan yg tgk dalam tv.. agak friendly jgk sebab sangat murah memberi dan membalas senyuman..siap tunduk tanda hormat lagi..quite good manner..as far as my observation concern ok la tak sombong..paling kelakar asyik ulang alik ke kaunter order and keluar masuk A&W tu..haha!!so sape2 nak tgk fizo tak yah bersusah payah gi ngendap die kat table die sebab die asyik2 bangun je..haha!!one more thing which i think interesting is die ada superbike..superbike ensem macam tuan ye gak..haha!!cukup2 jangan melampau..sikit2 sudah..disebabkan i'm not someone yang yang akan say "hi" pada mane2 artis, tak ambik pun gambo..haha!!setakat senyum je bleh tak?bleh..dah wat pun tadi kat fizo..mujur balas senyum kalau tak tobak bengang..hihi..

saje letak gambo ni sebab he is in pilot's attire..hehe..


ermm penat la..banyak sgt jalan mlm ni..drive lak tu time balik..sib baik keta my sister..lebih selesa..hehe..my car pn ok..not bad..sgt berjasa..hihi..esk nak bangun sahur lagi..nati rugi kalau tak bangun..esok ngan lusa je lagi pn kita pose..nak tido dulu..nak mimpi fizo~~~haha!!gatal xleh blah..sabo je la..kurang waraskah kamu?haha!!masih waras eh!!just kidding..gudnite luv...

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez