Monday, September 6, 2010

oh!my lady

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 10:13 PM
masih lagi di bulan Ramadhan..alhamdulillah setakat ni masih ok menghadapi hari2 berpuasa..memang betul la bulan puasa ni segala2nya kena lebih..amal ibadat kena lebih, sabar kena lebih..yang kena kurangkan just makan je..tapi ramaikan gak kan yang makan pun lebih (mengata diri sendiri)..

dua tiga hari ni macam bizi sikit sebab wat assignment and siapkan questionnaire untuk
research..sebenarnya tade la bizi beno pun saje je wat2 bizi..banyak lak tu keje ni nak keje settle by the time kuliah start balik pas raya nati..tetibe tade mood nak raye..(haisshh!!mane
bleh!!)raye tetap raye!!

dalam ketidakselesaan perasaan tu sempat gak la menghabiskan 5 episod cite korea..da lame cari cite ni..Oh!my lady tajuknye..hero die siwon super junior..tu la sebab nak sgt tgk tu..actually
da jupe kat mysoju tapi lambatnye la nak loading..ya ampun!!sabo2..last2 youtube jugak yang berjasa..youtube jasamu dikenang..





skang nak gi wat aktiviti lain plak yang berfaedah..bertemu lagi lain kali ye my dear blog..papai =)

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez