Wednesday, August 18, 2010

Apa yang akan buat kamu gembira?

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 10:49 PM
alhamdulillah ari ni da masuk ari ke 8 umat Islam berpuasa..so far sume ok kan..tapi keje2 kat kuliah makin menimbun da..tapi masih bleh settle lagi la..minggu dpn on 24th ada test cp..then on 30th pn ada lagi satu test..cpc plak..so ape lagi kan baca, baca da baca la..tapi malas..cam mane??kan bulan Ramadhan ni sume syaitan kena ikat..jadi cam ne bleh ada lagi ni malas2 ni??erkkk...paham2 sendiri je la..huhu..

saya rasa gembira la malam ni walau pun ada keje bertimbun..hihi..kenape2??sebab ptg td saya jumpa dgn org yang da lame sgt saya rasa nak jupe..nak tengok..selama ni tengok berterbangan je..haha!!obses2!!tak leh jadi..tp tada pape pun..saje2 je..

owh nak tau saya sdg buat ape selain berblog??tgh baca artikel utk assignment professional practice & ethics..submission date on 24th..bukankah itu sama dgn arinye test cp??tidak2!!sib baik cp msk cket je test..tp pp ni nak 10 page gk la..huhu!!

ok dah2..artikel 20 muka surat dari lexis nexis baru sampai muka surat 2 ni..rasa cam da lame ngadap ni..tapi nape baru page 2??musykilnye..huhu..till next time plak la..salam =)



yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez