Sunday, July 4, 2010

saya da pulang!!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 2:48 PM
hehe..saya da ada kat umah..umah yang manis..erkkk..bleh la..pagi td bgn awl sbb flight blik trg kol 9.50 pg..pas breakfast abg hntr g airport..sbb sy naik firefly so g airport subang la..pas abg sy balik sy pn check in..ramai gk org nk g trg pg ni..

ms tgh tgu utk naik flight, sy tgu kt waiting room tu..mula2 kat situ tak ramai sgt pastu makin lama makin ramai plak..ada sorg bdk kecik cina tu sgt comel..dia dgn ayah dia kot..tgk dia teringat plak kt faez..comel..hihi..ms tgh duduk tu bese la main2 tepon,msg2, nak bc buke cite mls..hehe..bleh x??bleh je..huhu!!

ms sdg menikmati pemandangan yg ada kat situ..ehekkkk...pemandangan ape menarik kat situ??hehe..ada...tapi rahsia..malu nk ckp..hihi..tetibe sy terpandang seorg lelaki yg sgt menarik..laki ni mcm....ehh comel..smart..pendek kata ensem..hehe..oo rupe2nye kevin zahari..mmg ensem kot kat luar..tgk dlm tv xde la ensem sgt..xde la tinggi sgt..bese2 je..aku??buat2 tak nampak je..haha!!bleh x??bleh..sume org pun wt xtau je kat die..ntah2 ak sorang je yg kenal die..hehe..ak igt die nak g tioman tgk2 die ada dlm flight ak g trg..ooo..ape die buat dtg sini eh?hihi..tetibe menyibuk..ske ati la nk wt pe..

flight kali ni cam bese la less than 45 minutes..tapi tak sampai sejam..perjalanan best..pemandangan dari atas sgt cantik..mmg berawan dan kpl terbang asyik gegar2 tapi still ok la..paling ak tak tahan ble kpl terbang konar leper..erkk kecut perut ak..passenger lain rs ape eh?stewardess rs ape eh??diorg da bese..pilot yg wt konar leper tu??excited kot..haha..da keje die kn..tgh2 aku asyik dgn pemandangan yg indah atas tetibe aku dgr suara lelaki..ooo kapten rupenye..hehe..dia ckp kitaorg br je lepas gunung tahan n menuju ke tasik kenyir dan bandar kuala berang..eheeekk....ape2??bandar kuala berang??ehh tu kampung ak tu..hehe..

tu je nk cite sbnrnye..pilot tu tetibe sebut name kampung ak..haha!!!!!!!

ok smpi situ je la..

yours truly,
dyawithluv

6 comments:

hana on July 4, 2010 at 3:42 PM said...

haha..xbley bla..nk cite nama koberang jer.. intro pnya ar berjela...:P

Hidayah Deiya Aledruce on July 4, 2010 at 4:45 PM said...

haha..kejut kot ak dgr..glemer beto wase..

Syahidah Mohammad on July 4, 2010 at 10:55 PM said...

"Stesen seterusnya..Kuala Berang..."(bace ikut ton dlm train ye.hihihihihi=P

Hidayah Deiya Aledruce on July 4, 2010 at 11:13 PM said...

hehe..klu la koberang ni ada lrt ngn airport..haha!!

Izzati Redzuan on July 5, 2010 at 12:50 AM said...

haha...kapten tu org k.berang gak kot k.dya...ce kalo raudah jd pilot,agknye die sbut gak k.berang tu...he3

Hidayah Deiya Aledruce on July 5, 2010 at 12:50 PM said...

haha..klu raudah jd pilot nk suh ye sebut name kg rahmat lalu r..supe glemer kg kakdya ni..hihi..

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez