Thursday, May 20, 2010

Friends Day Out

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 9:17 PM
zaman waktu kite sekolah mmg waktu yg paling best kan?masa tu kita baru pas skolah rendah dan mengalami proses pembesaran dan pengembangan..haha..kalau ingat2 balik waktu skolah dlu rasa cam nk invent time machine..time2 rasa nak balik zaman dlu tekan je button..haha..seronoknye..tapi kadang2 ada gak part yang tak best..terpulang la macam mana seseorang tu melalui zaman sekolah die..

zaman ni gak adalah zaman kite mula kenal kawan2 yang jauh..maksudnye ms skolah rendah kite kwn dgn orang yang dekat2 ngn kite..tak pun kita kawan ngn orang yg da mmg kite kenal dari kecik..tp onve kite da msk skolah menengah kawan2 dari seluruh pelusuk negeri kot datang skolah kat situ..kan kita da membina networking..sekurang2nya mana2 kita pegi mest ada kwn kite..best kan cm tu..hehe..

hari sekali lagi nak cerite sal kawan2..previous post pun sal kwn2 gk kan..saje nk nunjuk ada ramai kwn..haha..xla2..dosa tau show off..saje je..nak express penghargaan utk kwn2..actually hari ni birthday ayu a.k.a ana a.k.a farhana sulong..kalau cari name ni kat fesbuk forsure xjupe la..haha..hana hideaki..haha..nama cam artis jepun..haha..kami yang tade keje ni telah mengadakan satu perjumpaan kecil-kecilan..just 4 of us..memandang sume orang ada keje so yang ni je la yg pegi..kite wat makan2 (wat ke??bkn ke beli mcD pastu bayo sendiri2??)..haha..kat mcD..then solah beli 4 bijik kek yg ala2 cup cake..2 blueberry and 2 lg chocolate kek kot..hehe..thanx solah for the cake!!





kita orang spend masa kat mcD tu ada la 3 jam kot..haha..mmg awal2 lagi masa smpi tu da nmpk ada keta kene clamp siap ngn notis lak tu "sila jumpe pengurus"..bak kate solah scary..haha..so jalan paling bijak parking je kat giant..haha..bak kate solah lagi "nak parking selama-lamanya"..haha..sangat seronok..bercerita sal hal masing2..lame kot xsembang cam tu ngn solah..gelak2 sakan..tapi masih ingat daratan..haha..amik2 gambo..sape yg jadi mangsa kene amik gambo berempat??mest la adik yg keje kat mcD tu..mekasih la ye..jasamu dikenang..

pas 3 jam kat situ move to giant lak..semayang asar then solah nak beli jam..haha..lawak giler kot nak bli jam ni..compare2 mane satu yg lg elegan..huhu..pas beli jam start gerak nak balik..solah dtg sendiri dgn kenari putihnye n adawiah n ayu dgn saya la..tapiiii sebelum pulang ke sarang masing2 sempat lagi tu solah amik gmbo..ok mmg die inspired by gmbo david ape ntah yg main bola tu..huhu..selebihnye let the pictures speak for itself.....



enjoy =)

yours truly,
dyawithluv

2 comments:

hana on May 21, 2010 at 2:26 PM said...

hehe..2 more cakes are black forrest la dieya.. n d pic dat solah wanna b like is my fav player..,david villa..muahahaha..

Hidayah Deiya Aledruce on May 22, 2010 at 2:18 PM said...

haha..tq2..just don't remember what cake is it n name of that player..haha!!

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez