Sunday, January 1, 2012

Tahun baru 2012

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 12:49 AM
Assalamualaikum..

Kita dah pun berada dalam tahun baru 2012. Sekejap je masa berlalu. Rasa macam baru lagi welcoming 2011 tetiba macam tak sedar dah tahun 2012 pun. Tiada sambutan secara gilang gemilang. Just duduk depan laptop surfing internet tengok apa yang berlaku di seluruh dunia pada malam tahun baru ni. 
Kat Kuala Berang ni hujan lebat kadang2 reda.Pendek kata sejuk macam winter.Serius!Kalau rumah tak de heater kat bilik air, rasa macam ada je orang yang tak mandi.Hihi!Walau pun kat sini hujan lebat tadi dekat setengah jam jugak la dengar bunyi bunga api. Ingatkan bunyi apa la kan tengah2 malam ni. Tapi kesian la beria nak sambut tahun baru dengan bunga api bagai tapi hujan lebat.Cam mana?Hihi!

Tengok dekat Facebook tadi dekat Shah Alam sambut tahun baru dengan bacaan doa diketuai oleh Ustaz Azhar Idrus.Bagus la. He is a phenomenon right now.Last month, dekat Kinrara ada kuliah Maghrib by him, ramai giler kot orang pergi. Ingat kan ada apa la kan then ternampak banner ada gambar beliau.

Azam tahun baru?Perlu ke ada eh?Haha!Just hoping for the best and may Allah make everything easier for me, you and us.

Welcome 2012!

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez