Friday, February 25, 2011

Super Junior Super Show 3 Kuala Lumpur 2011

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 2:42 PM
Seriously nak sangat pegi.Adik da merengek2 semacam nak gi.Tapi sorry sorry tak dapat la.Tiket mahal nak mati!Nak beli baju dinner yang ala-ala vogue the vast lagi.Nak beli kasut dinner cinderella lagi so lupakan je la nak tengok Super Junior depan mata.KALAU aku tau diorang nak datang ni dari awal sem ari tu lagi aku ikat perut  sebab nak simpan duit beli tiket. Berpose ke catu makan ke (exaggerating je.jangan percaya).

Adik kata kitaorang kena gi konsert kali ni sebab kalau berhajat nak gi tahun depan maybe diorang da nak berpecah.Kuang asam adik aku ni!Ade ke?Tak patut tak patut..



yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez