Friday, February 11, 2011

Selamat Ulangtahun Sayang-sayang!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 9:08 PM
Di hari yang mulia, hari Jumaat,penghulu segala hari ni, saya nak amik kesempatan nak wish happy birthday kat kawan-kawan saya Future Puan Pah dan Jeton aka Izzati..Semoga kamu berdua diberkati Allah selalu, diberikan kejayaan dalam pengajian yang tinggal lebih kurang 3 bulan je lagi ni, dan selalu berbahagia di samping insan-insan tersayang!Cam wat ucapan dalam radio pulak rasa.

Actually, birthday diorang on 10th February tapi da wish masa celebrate pukul 12 tgh malam ketika berpiknik  kat waterfront tu kan lambat sikit masuk sini.Hehe..Sorry!

me with pah & jeton
Sebenarnya nak tepek gambar-gambar yang amik masa celebrate tu tapi sebab tak amik lagi dengan tuan kamera so next entry je la eh.Sementara tu kita teruskan agenda kita dengan gambar-gambar gi kelas minggu ni.Untuk minggu ni cuma ada 2 keping je sebab ponteng memonteng bukan amalam mulia.Kikiki.

Bukan sengaja nak memonteng minggu ni tapi hari Ahad tu kelas pagi dah burn sebab teman kakak gpergi jupe dentist, kelas kul 12 pulak cancel.What to do?Yang ada gambar cuma hari Isnin dengan Selasa je. Hari Rabu tu memag kejadian gagal ke kelas berleluasa.Mungkin sebab malam tu ada test Evidence so ramai yang amik kesempatan untuk wat cuti sendiri termasuklah yang tulis entry ni.

Seterusnya mari kita lihat apa yang berlaku pada hari-hari berjaya ke kelas:


isnin

selasa pas class EPSC


yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez