Tuesday, February 15, 2011

Cerita bergambar

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 6:37 PM
Selamat petang semua..
Hari ni cuti sempena Maulidur Rasul.Hari kelahiran junjungan besar kita Nabi Muhammad S.A.W.Di hari cuti ni, apa lagi balik rumah la.Tapi rumah kat kampung takde orang so balik umah abang.Malam tadi pas class Evidence terus memecut balik. Mujur dekat je kalau tak duk hostel je.Sabo je la.

Takut gak semalam waktu balik tu sebab ada accident kat simpang nak masuk taman ni.Mujur ada jalan depan kedai so tak la kena jammed kat depan simpang tu.Ramai pulak tu orang kat tempat kejadian.Yang tengok yang tolong sume ada.Polis ada,bomba ada ambulan pun ada.Pagi tadi waktu kuar nak gi beli barang nampak la serpihan2 rangka motosikal.Hancur gak la nak katanya moto tu.Cam mane la orang yang accident tu kan.Semoga Allah selamatkan kita sume ye.

Entry bawah ni kan ada cakap pasal my friends punye birthday celebration.Yang sambut kat waterfront Pulau Kambing.Piknik malam2.Mujur tak hujan.Kalau hujan mana nak bawak lari aiskrim mane nak selamatkan kuah kacang mana nak lindungi sate?Huhu.Hakikatnya malam tu langit cemerlang je.Fuhh!

Mari kita saksikan apa yang berlaku:










Sekian sari berita penting.Jumpe lagi di lain masa =)

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez