Wednesday, December 15, 2010

Jalan-jalan melihat alam

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 7:55 PM
Aktiviti memblog dikurangkan lantaran aktiviti jalan-jalan perabih duit dilebihkan.Bukan selalu kan. Sekali sekala time-time cuti.

Korang biasa tak kalau time-time cuti cam ni tak ingat hari ni hari apa pastu tak tahu bape hari bulan. Ala-ala lost gitu. Cam tu la keadaan aku sekarang ni. Sekarang aku kagum dengan mak cik-mak cik suri rumah tangga sepenuh masa yang mampu ingat segala benda dan mengurus rumah tangga dengan jaya sekali. Memang super mom!


ini bukan super mom tapi super girl..hikhik!


Anyway percutian baru ni sangat ok sebab dapat jumpa abang dan adik. Seronok cam tu. Tetibe rasa cam da lama tak menghiburkan diri dengan shopping sampai lupa daratan. Tapi seriously tak tahu la nape, rindu giler nak balik rumah. Maybe gak sebab tivi kat hotel tu tak de rancangan menarik.Kecewa rasa. Tak dapat nak tengok KBS seperti biasa. Tak leh nak tengok cerita Pianist yang MinHo Shinee belakon.Memang tak hot! Tapi hati yang hot! Astro Ria ada tapi nape la rancangannye tu cam tak sama dengan rancangan biasa yang kita tengok kat rumah?Asyik-asyik M.Nasir nyanyi. Pastu Mawi.Tolong la!Pastu Disney channel pulak.Nasib baik kartun comel. End up dengan tengok cerita Nordin Ahmad yang tajuknya Gurindam Jiwa kot kalau tak silap. Pastu tido tak sempat habis tengok pun. Adehh!


pantai telok cempedak


Tade apa sangat nak cerita pasal percutian kali ni sebab lebih kepada pembuangan duit yang menghasilkan beberapa barangan koleksi peribadi yang baru. Tapi ada la jugak beberapa keping gambo ubat tak nak bagi terasa hati.


cuba berlaku cute.belajar dalam cite korea.bersurai!


Kualiti gambar kurang memberangsangkan. Next time kite guna DSLR yang paling canggih manggih k..


yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez