Friday, October 15, 2010

cinta tiga suku??

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 9:59 PM
hai..wat pe ye sume org?merehatkan diri di malam minggu?oh itu sangat menarik dan menenagkan..hihi..

since few weeks ago saya duk mencari novel yang tajuknye "cinta tiga suku"..mesti ramai yang da baca novel tu sebab saya da cari kat kedai buku kt k.terengganu dan k.berang ni..tapi tade pun..adik yang jual buku tu cakap da abis da..see??betapa menarik buku tu sampai saya tak sempat nak beli..

actually sebelum adik saya suh belikan buku tu saya da jupe buku tu kt popular tapi waktu tu tade la nak beli sebab rasa cam tade masa nak baca2 novel (bajet bizi)..haha!!siap bermonolog lagi ckp "tade tajuk lain ke nak bagi"..hehe..sorry writer..xsengaja..hihi..tapi lepas tau sal cite tu keinginan menbuak2 kot nak novel tu..sanggaup kuar pas abis class utk cari buku tu..kt kedai buku area gong badak tade..sanggup kuar malam tu cari kat k.trg plak..pun tade..kecewa tau..

balik kampung sanggup singgah dulu kat kdai buku..tade jgk!!!!nak ckp ape lagi??"alaf 21 tolong publish balik novel cinta tiga suku..saya tak sempat baca lagi.."hihi..tapi ada orang dengan baik atinye telah offer utk beli buku tu klu die jupe..oh mekasih fendi..hihi..awk mmg adik yg baik..hihi..tapi klu xjupe pn xpe..hihi..


yours truly,
dyawithluv

4 comments:

cik anna on October 18, 2010 at 12:17 AM said...

hahaha...besh la cite ni wey..better mu cari cepat2..ngeh3....mantap je cite dia..dah ar pasal PILOT..hahahahahhaha....

Hidayah Deiya Aledruce on October 18, 2010 at 12:02 PM said...

tu la psl wei..ak dgr adik ak cite psl pilot tu ak excited lalu nk bli..hehe..

cik anna on November 3, 2010 at 2:53 AM said...

wakaka..mmg pilot pun...sengal nk mampus...
hikhikhik...

Nadia Johary on February 1, 2011 at 7:37 PM said...

Just read that book!! and im writing it in my blog. How interesting!!hehe

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez