Friday, August 27, 2010

Selamat Pagi Cinta..

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 5:58 AM

sejuknye2!!nape la pagi ni sejuk sangat..mcm duk oversea le plak..owh berangan2..hehe..tadi pas sahur terus mengonlinekan diri sementara nak tunggu subuh..kalau tidur ni ada jugak subuh dinosour nati..ni da masuk waktu subuh pun..tapi masih lagi tak bergerak ni dari depan lappy..tok imam da lame kot sudah mengimamkan jemaah kat masjid tu..tetibe terkenang lagi..huhu!!allergy2!!asik terkenang jek..ala bukan ape pun..terkenang waktu dulu2 selalu ikut chik n abah g solat subuh kat masjid tapi time bulan puasa je..huhu..bagusnye la zaman dulu..the good old days..huhu..sekarang?masih bagus (bahagian sesaje menyedapkan hati sendiri)..
ok la saje je ni..lame xmemblogkan diri..kalau kat unisza ni tadenye dapat nak post2 kat blog ni..setakat jadi draft je mampu..xlarat aku nak tulis banyak2 last2 xleh post..itu sangat tidak memuaskan hati ye..huhu..ok2 nak g solat subuh dulu..salam =)



yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez