Wednesday, May 19, 2010

barang baik punye!!

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 4:35 PM
saya dah pulang..hehe..baru pulang dari bando..minggu ni semlm je kot xkuar..uishh perabih duit je..tp perlu diingat ye saya ke bando bkn sesaje..mesti la ada keje..kalau tade keje malas gak nak kuar..malas nk drive..hehe..kalau ada driver kan best..hehe..berangan xleh blah..

hari ni g umah my brother..g tolong die settle kan keje die cket..pastu g mydin..tade keje??asik g mydin tu je..ape ada pun xtau la..pada hal bkn beli ape sangat pun..haha..tp klu xgi situ nk g mane lg ea?paling2 pun giant..selebihnye??tade pilihan ok kt teranung ni..bak kate dak2 kL tade entertainment..haha..pape je la labu (meminjam perkataan kesukaan ida)..hehe..

tadaa!!
hehe..ini la yang telah berjaya dibawa pulang.. tapi bukan saya punya pun..my sis punye..tahniah la ye sebab da dpt ape yg dihajati..pas ni xyah duk tercongok lagi depan pc yang lambat bagai siput tu..tapi kalau nak online masih perlu ikut turn ye memandangkan umah kami guna kabel..wifi??bile2 la..masih tak sempat lagi..banyak benda lain yang lebih penting perlu didahulukan..huhu..

terima kasih kpd abg din yang telah dengan baik hatinya menaja pembelian ini..semoga abg din dimurahkan rezeki..=)..

yours truly,
dyawithluv

4 comments:

Izzati Redzuan on May 20, 2010 at 1:46 AM said...

wah,best la odah dpt laptop...
smoga die lbih bsmngat utk blajo dgn ade nye laptop...hehe

Hidayah Deiya Aledruce on May 20, 2010 at 1:53 AM said...

hehe..hrp2 cm tu la..best kn dpt lappy baru..hehe..

nur on May 29, 2010 at 12:48 PM said...

sy pn nak lappy br...my old lappy da jahanam :( hehehe...dya...beli wifi yg cm pendrive tue..rm100 xclap :p boley on9 reramai..hehe...

Hidayah Deiya Aledruce on July 2, 2010 at 1:23 AM said...

huhu..sedih tol kalau lappy tersyg da rosak kan..separuh jiwaku pergi kot..hihi..oo pendrive tu..ada gk abg ipar dya tunjuk ari tu..menarik gk kn..

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez