Thursday, September 27, 2012

Bila Dugaan Datang

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 5:34 PM
Assalamualaikum..
Harap semuanya dalam keadaan okay2 aje.Tak lama lagi diploma students akan start final exam.For sure sekarang ni tengah kalut study kn.Pegang nota tu tak kena pegang nota ni pun tak kena.Tapi time cam ni la kita kena bertenang.Bukan bertenang dalam erti kata relax tak buat apa-apa tapi study secara bijaksana.

Mesti sebelum ni da buat notes sume kan so last2 minit ni just baca daripada notes je la.Bukan masa da nak kelek buku or manual ke hulu ke hilir.Yang penting study.Jangan pulak mentang2 stress terus buat dek je..

So,good luck everyone!Semoga Allah memudahkan segalanya!

Okeh habis cerita pasal exam.Sekarang pasal bola pulak.Kalau you all ikut perkembangan bola kat Malaysia mesti you all tahu kontroversi pasal Terengganu punye team.Sebenarnya dari awal season ni lagi kot duk dengar supporters Teranung suruh CMJ a.k.a u know who tu lepaskan jawatan yang yang dah berkurun dia pegang tu.Aku of course la sokong je dia letak jawatan.Reason aku senang je sebab bila seseorang tu pegang satu2 jawatan tu terlalu lama, dia akan hilang fokus.Matlamat utama untuk menaikkan prestasi satu2 pasukan or mengekalkan prestasi pasukan akan hilang dan timbul matlamat lain pulak.So, kita perlukan orang baru dengan fokus dan matlamat baru untuk menentukan halatuju pasukan bola sepak Teranung.

Tapi sebenarnya sedih la sebab pasukan Teranung berpecah da.Ramai star yang takdr da nati.Tiap2 hari kot sekarang duk tunggu update pasal bola sepak kat facebook.Paling best malam semalam kot,footballer Teranung main futsal dekat Sport Planet.Ok tu dekat brlakang UNISZA tempat i belajar dulu okay!Wish i'm in Teranung right now :(..

To all Teranung footballer, good luck for next season..For those who are going to new team,all the best..You guys never know how much i wish all of you to stay with Teranung..And i believe others feel the same too.

p/s:sokong ABC! JKT, i hope you do well at your hometown.

yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez