Wednesday, June 6, 2012

Akhirnya..Update

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 12:01 AM
Oh no!!!!Blogger dah tukar?Berwajah baru?Kenapa aku tak sedar ni?Owh yela sebab da lama giler kot tak update. Jangankan update, mujur tak lupa je password nak masuk kat blog ni.

Still remember entry yang aku cakap pasal da dapat kerja dulu tak?Well, hari ni adalah hari terakhir aku kerja kat Jailani Zubir & Partners. Sedih pulak rasa nak balik tadi.bila mengenangkan lepas ni da tak kerja dengan orang-orang baik yang aku jumpa dekat JZP. 

Walau macam mana pun, demi masa depan yang lebih gemilang, haruslah aku ambil satu langkah yang lebih luas. Yela nak chambering tak tahu bila, sambung belajar je la kan. Lagi pun umur muda lagi, kawin pun belum, belajar la dulu. Bak kata akak lawyer kat JZP, masa muda ni la ambil peluang tengok dunia luar. Saya setuju 100% akak!

Okay la setakat ni dulu malam ni. Esok kalau rajin tulis lagi. 

Good night peeps.

yours truly,
dyawithluv.  

2 comments:

ridoma on June 6, 2012 at 2:16 AM said...

menuntut ilmu biar sampai negeri china =)

Hidayah Deiya Aledruce on August 17, 2012 at 1:54 AM said...

@ridoma:betul2..belajar sampai bila2 pun x abis kn.. =)

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez