Friday, February 24, 2012

Sedang apa dan di mana?

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 2:17 AM
Assalamualaikum..

Akhirnya Lisa Surihani, dara pujaan Malaya da pun selamat jadi isteri kepada Yusry KRU. Siapa la sangka kan?Jodoh Allah yang tentukan. Untung la Lisa. She got fame and now a husband. Someone who can she relied on. Rasa cam ada jek jejaka2 yang teringat2 kat Lisa malam ni.Haha!Jahat giler gelak cam ni..Ala bunga bukan sekuntum..Banyak lagi ada so cari la.Huhu!

Kenapa pulak tetiba mukaddimah ni cakap pasal Lisa?Macam takde kena-mengena pulak dengan tajuk.Memang takde. Saje je. Saya sangat2 suka dengar lagu SADD ni sekarang. Of course la sebab lirik dia yang best dan suara penyanyinya yang sangat la macho. Buat sekian kalinya takyah la pandang rupa ok. 


dulu selalu ada waktu untuk kita
kini ku sendiri
dulu kata cinta tak habis tercipta
kini tiada lagi (lagi)
sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani janji hati kita
sedang apa dan dimana 
sedang apa dan dimana dirimu yang dulu ku cinta
ku tak tahu tak lagi tahu seperti waktu dulu
apakah mungkin bila kini ku ingin kembali
menjalani menjalani menjalani janji hati kita


credit: LabelProm
Dulu saya tahu dia buat apa dan di mana dia tapi sekarang nombor telefon dia pun saya dah tak ada. Tak guna ingat orang yang dah jadi milik orang lain. Look forward and find someone else. Adele kata "Someone Like You" tapi saya kata "Someone Better Than You".
Thanks for reading this!
yours truly,
dyawithluv

0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez