Wednesday, September 15, 2010

hari raya..

Posted by Hidayah Deiya Aledruce at 8:08 AM
salam..
good morning..
how was raya?for me its quite boring..sedih tol raya boring..nape eh?sebab da meningkat usia atau perubahan hormon atau sebab tak gi berjalan raya?pening2..haha!!serius plak pikir..atau mungkin sebab chik tade?aah rasanye tu la sebab utama..bestnye kalau chik ada..
tak lengkap ni sebab chik tade..she will never come back..kakya pn tade sebab raya belah suaminye dulu..
minta ampun abah..
sebab raya salam pun amk gambo..hihi..


rasa cam dalam majalah..haha!!with ajahsyedalyahya..



rasanya banyak benda yang berubah lepas chik tade..kadang2 rasa boring sangat bila tempat berkasih sayang da pergi buat selamanya..syukur abah masih disini..

asal raya je sedih..ni tak best ni..baju raya da banyak tapi still rasa cam kosong..duit raya pun sikit..cam mane?haha!!tahun ni gagal mengumpulkan duit raya..salah satu faktor penyebab adalah sebab da besar..org da rasa tak patut bagi duit raya kat saya kot..haha!!tu tanda jgk tu..tanda cpt2 la keje weii!!huhu!!



yours truly,
dyawithluv









0 comments:

Post a Comment

 

Secrets of Life Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez